24 apr. 2012

Langosi

  500 gr faina 
1lingura zahar
1 plic drojdie uscata (sau 25 gr drojdie proaspata),
 250 ml lapte caldut,
 1 lingura untura (sau unt), 
4 linguri ulei,
 1/4 lingurita sare, 
200 g telemea pentru umplutura
ulei pentru prajit
Se amesteca intr-un castronel drojdia,zaharul si 50ml lapte.Se lasa la dospit,10 minute.
Se pune drojdia in mijlocul fainii si se amesteca usor,apoi se pun restul de incrediente,se framanta 10 minute apoi se lasa la crescut o ora. 
Dupa ce a crescut,se intinde cu mana o bucatica de aluat se pune o lingura de telemea razuita si se acopera cu o alta foaie de aluat ,se inchid bine si se prajesc in ulei incins... 

-cu branza


-simpli



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...