1 nov. 2012

Tort 1 Noiembrie


blat pandispan
8oua,
8linguri zahar
8 linguri faina
crema alba
e o crema cumparata:D
crema maro
2 oua
200 gr zahar
250 gr unt
50 gr cacao
2 lg apa
esenta rom
glazura
6linguri zahar
4linguri cacao
4 linguri apa
100g unt
.............................................................................................
Pentru blat,se separa ouale,se bat albusurile spuma,
cand a crescut volumul se adaoga zaharul,apoi galbenusurile si la sfarsit faina cernuta,incorporata incet cu teleul.
Crema alba fiind cumparata la plic,am amestecat-o cu lapte,
Pentru crema maro,
ouale ,apa si zaharul se amesteca bine si se pune la fiert pe baie de apa.
se fierbe
pana ce compozitia se ingroasa.
Se indeparteaza de pe foc ,se adauga cacaoa o incorporam bine si o
lasam sa se racoreasca putin.
Cu mixerul se adauga putin cate putin untul iar la sfarsit esenta de rom.
Am decorat cu flori decorative de napolitana(cumparate)


  si sectiunea:)...


2 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...