21 mai 2012

Provocare

 Stiu ca printre cititoarele mele,se afla si fete care gatesc,asa ca va provoc sa facem ceva bun impreuna.
Vreau sa fie o provocare simpla,fara trageri la sorti,fara cadouri,doar o simpla provocare virtuala:)
Am cateva rete salvate si as vrea sa le incerc,dar cum sunt cam multe va invit sa ma ajutati.
Reguli...sa zic nu sunt,doar faceti o reteda sau toate daca va plac:) si lasati aici un comentariu cu trimitere la reteta facuta.Eu voi prelua o foto si o voi posta la mine pe blog cu trimitere spre reteta voastra.
Daca nu aveti un blog,lasati un mesaj pe facebook sau trimiteti un mail la contact(gasiti in coloana din dreapta),imi trimiteti poza si reteta incercata si o voi posta.
Inca un lucru,dupa postarea retetei as vrea sa lasati la sfarsit o nota ,adica scrieti ce ati completa in reteta,ce v-a placut sau ce nu.
Pentru cei care vor sa traduca retetele,puteti folosi google...
 Va doresc spor la "bucatarit":) 

9 comentarii:

  1. budinca cu banane trebuie sa o incerc!!dar speer sa am timp:D:D (Alina)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. tu sa nu ai timp:))?!
      hai ca te astept cu budinca:)...

      Ștergere
  2. Ceva asemănător budincii cu banane am făcut eu aici http://floridemandarin.wordpress.com/2011/10/24/tarta-cu-fructe-si-caramel-un-desert-fin/, deși în rețeta mea poți folosi și alte fructe. De asemenea ciocolata cu lapte condensat am încercat-o aici http://floridemandarin.wordpress.com/2012/03/06/baton-de-ciocolata-fin-si-delicios/ Eu aș vrea să încerc biscuiții cu nutela. Par tare delicioși. Și checul zebră pare tentant, dar are prea multe ouă :) Zilele astea deja am desertul pregătit, dar următoarele zile sper să reușesc să-i fac ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Of,of cate bunatati:)bine ca ai pus link-urile:)sa vedem si alte retete
      Si eu tot biscuitii cu nutela as incerca,si inghetata...de fapt as incerca toate dar in timp:)

      Ștergere
  3. Fac eu maine Monkey Bread.Eu fac de obicei cu scortisoara dar sunt curioasa daca si asta cu lamaie e la fel de delicioasa ca si cea pe care o fac eu!E usor de facut si ma ajuta si Khloe!

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna,

    Eu sunt Hana si reprezint Blogoteque.ro. Am descoperit recent blogul tau si mi-ar face placere sa iei si tu parte la proiectul nostru.

    Blogoteque.ro a apãrut din plãcerea de a citi bloguri, din nevoia de a gasi cele mai noi si mai interesante articole si din dorinta de a promova blogosfera femininã româneascã.

    Blogoteque.ro este un ziar de bloguri: adunã unele dintre cele mai interesante articole din blogosfera feminina si prezintã un fragment din ele pe site, citirea integului articol fiind posibila direct pe blogul original. Astfel cititoarelor le va fi usor sa aleagã ce doresc sã citeascã iar bloggeritele vor avea parte de si mai multi cititori si vizitatori pe paginile lor.

    Te astept cu drag sa ne vizitezi si sa te inscrii.
    Hana

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumesc Hana,cum rezolv problema cu cu leptopul am sa va vizitez:)

      Ștergere
  5. Iata rodul muncii noastre:
    http://gradinitaalphabet.wordpress.com/2012/05/24/provocare/
    Reteta merita incercata si a avut mare trecere la noi!Nu mai e mult din tava.
    Dupa cum am spus si in postare, cred ca data viitoare voi adauga un pliculet de budinca de vanilie la amestecul de zahar si coaja de lamaie!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ce ma bucur adele...mie mi s-a stricat leptopul si sper sa rezolv problema cat mai repede.multumim pentru participare:!

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...