26 feb. 2013

Bufnite crosetate


Saptamana trecuta am crosetat cateva bufnite ochioase:)
 

 -dimensiuni-




 

-si pe coronita,
trebuie sa fac alta de primavara dar inca nu am idei:))


8 comentarii:

  1. Ce coincidenta :) exact sapt tercuta am crosetat si eu bufnite, insa sunt doar pt aplicat. Si eu ma gandisem la coronita de primavara, ar fi ideal sa pun mereu cate ceva verde natural si sa o schimb des. Dar e cam greu ce-i drept :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cristina nu e greu.Cumperi cercurile de polistiren de la brico le iau eu,le infasori cu fir alb sau sfoara si lipesti cateva flori de primavara si gata:)Vreau sa vad si bufnitele tale:)

      Ștergere
    2. Stiu ca nu e greu cercul :) am facut coronita de toamna daca ai vazut pe blog. Ma refeream sa ai flori de primavara mereu proaspete sa tina pe coronita e cam greu :D Cred ca am sa fac ceva crosetat.

      Ștergere
    3. Aha,am inteles,eu rar cumpar flori dar mi-as dori sa am tot timpul proaspete.Cred ca pana la urma le crosetezi cum ai spus tu:)

      Ștergere
  2. Ce isterie cu bufnitele astea, peste tot le vad...Sunt dragute cele pe care le-ai crosetat, eu nu stiu sa crosetez, am stiut candva, dar am uitat intre timp...par usor de facut, dar mai mult ca sigur ca nu sunt ! Bravo!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da da,cam asa-i,mai ales pe blogurile straine e invazie:))sunt usor de facut sa stii,se pot face si alte modele mai usor nu asa cum le-am facut eu:)crosetezi o bentita mai lunga,o indoi in jumatate,cosi pe margine si gata corpul:))tu le poti face din textile:)

      Ștergere
  3. Ce frumoase sunt! Noi am făcut anul ăsta mărțișoare de lut în formă de bufniță! Bufnițele ruuulz!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...