Incrediente
125 gr branza mascarpone
170 gr lapte condensat
1/2 pliculet cafea instant granule(eu am pus 2 linguri de cafea facuta tare)
10 piscoturi
1 lingura unt
1 lingurita cacao
170 gr lapte condensat
1/2 pliculet cafea instant granule(eu am pus 2 linguri de cafea facuta tare)
10 piscoturi
1 lingura unt
1 lingurita cacao
Preparare
se pune laptele condensat cu cafeaua si untul la fiert la
foc mediu pentru cca 2-3 minute, amestecand continuu.
cand
se ingroasa un pic se ia de pe foc si se lasa la racit 15 minute.
apoi se adaoga branza mascarpone si se amesteca bine.
Se adaoga piscoturile macinate fin ,
se da la frigider pentru 30 minute. Dupa acest timp
compozitia se poate modela usor.
se formeaza bilute si se aseaja pe un platou,se pudreaza cu cacao si se pastreaza la frigider pana la servire.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu