21 mai 2013

Portelan la rece



Pentru portelanul la rece sau pasta din amidon,
se prepara o pasta din:
-250g amidon
-250g aracet
-2 linguri ulei de bebe
-1 lingura suc de lamaie
-crema de maini
................................
Eu dupa o incercare esuata,
am pus doar jumatate de aracet(125g)
am framantat si inca am mai pus amidon.
Deci mie mi-a intrat 125 g aracet si ~300g amidon.
Pun si un video cum se prepara.
Si ce am realizat eu...

 


3 comentarii:

  1. Am o intrebare. Formele le-ai facut tu? Si dupa ce s-au uscat le-ai pictat?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Formele le-am facut eu,iar dupa ce s-au uscat,pe timp de vara aproximativ 24 de ore.Piesele mai grosute eu le-am mai intors pe dos sa se usuce si pe spate,apoi le-am pictat.Cele de mai sus sunt pictate cu oja,dar merge si cu tempera(si o picatura de aracet sa prinda mai bine) sau acrilice.

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...