Un dulce...sibuchetul de la Florin!!:*
-blat pandispan:
5 oua,
5 linguri de zahar
5 linguri faina
-crema ganache de ciocolata...reteta
-glazura Duo de la Dr Oetker roz si alb
-blat pandispan:
5 oua,
5 linguri de zahar
5 linguri faina
-crema ganache de ciocolata...reteta
-glazura Duo de la Dr Oetker roz si alb
Decoratiuni
Buchetel de inimioare
-am decupat inimioare,le-am cusut pe margine,am bagat inauntru un pic de vatelina,am nodat la un capat sarma sa fiu sigura ca nu iasa si am cusut bine.
-am facut 10 inimioare,am format un buchetel si le-am legat cu banda subtire verde...
Buchetel de inimioare
-am decupat inimioare,le-am cusut pe margine,am bagat inauntru un pic de vatelina,am nodat la un capat sarma sa fiu sigura ca nu iasa si am cusut bine.
-am facut 10 inimioare,am format un buchetel si le-am legat cu banda subtire verde...
Olá Anca!
RăspundețiȘtergereAdoro sorvetes!!! Hummm ...
Maravilhosas postagens!
Obrigada por sua visita em meu Blog.
Receba um abraço braileiro da
Norminha
Imi lasa gura apa dupa tortuletele tale, si multumim pentru inimioare!
RăspundețiȘtergere