12 mai 2018

Bine ai venit,micuta Eva !!:)

1.05.2018

Bine ai venit in lumea aceasta,fetita mea!ma uit cum dormi si ma uimeste cat de perfecta esti,cat de unica.
Dintre milioanele de bebelasi care s-au nascut,nu a mai fost niciunul ca tine si nici nu va exista vreunul care sa-ti semene,indiferent cate milioane de bebelasi se vor mai naste de acum in colo.
Zece degetele la picioare,zece degetele la maini,cu care sa apuci degetele noastre,ochi frumosi,care urmaresc deja miscarile noastre.In ochii nostri micuta mea,tu esti perfecta,un vis mult asteptat,devenit adevarat,un miracol.
Depinzand de noi,pentru orice nevoie,increderea ta este umila,timida si recunoscatoare in acelasi timp.
Te tin strans,fiica mea draga,ascult respiratia ta usoara si iti privesc fata in timp ce dormi.
Este inocenta personificata.Zambete fugare trec peste fata ta adormita,urmate de o grimasa si un scancet slab.As vrea sa te pot tine in brate asa,mereu- ca sa te protejez de grijile si intristarile lumii in care ai intrat.
Cand tata te tine in bratele-i puternice,imi doresc sa poti ramane acolo pentru totdeauna,linistit,in siguranta si la adapost.
Bine ai venit in lumea aceasta!
Esti fiica perfecta la care am visat noi.Fie ca Dumnezeu sa ne dea intelepciunea de care avem nevoie ca sa te crestem asa cum trebuie sa fii crescuta.
Sarcina pare aproape de neanvins,iar viitorul pare urias.Cine suntem noi,fragile fiinte umane,sa ne ocupam de o asemenea insarcinare??Dar vom lua viitorul,ora cu ora,zi cu zi,increzandu-ne mereu in Domnul ca sa ne dea intelepciunea si calauzirea de care avem nevoie,rugandu-ne sa nu esuam cu tine.
Bine ai venit in lumea aceasta,micuta mea!Fata ta delicata,rotunda,se uita la mine,atat de pura,inocenta si increzatoare,incat imi simt lacrimile in ochi.
Deci,in curand vei afla ca lumea poate fi un loc crud,plin de capcane si primejdii.Nu te putem proteja de supararile care vor veni.
Dar trebuie sa ne amintim ca,oricat de mult te-am iubi noi,Dumnezeu te iubeste si mai mult.
Planul Lui pentru viata ta este ceea ce dorim noi pentru tine,intristarile si bucuriile.Fie ca intotdeauna sa cunosti pacea care vine slujindu-L pe El.
Bine ai venit in lume micuta mea!
-scris de o femeie pt prima data mama.(samanta adevarului)

3 comentarii:

  1. Ce frumos! Bun venit pe lume, Eva!

    RăspundețiȘtergere
  2. Bine ai venit Eva! Sanatate si bucurii de-a lungul vietii! Felicitari parintilor si sanatate!

    RăspundețiȘtergere
  3. Felicitari! Sa iti traiasca micuta! E o scumpa!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...