26 dec. 2012

Craciunul nostru

Am sa prezint in postarea aceasta doar o parte din ce am pregatit pentru masa de Craciun...
Aperitive:
-salata,ornata ca un ghiveci cu flori,



-oua umplute bufnite-


-fursecuri-


 -si tortuletul,nu am mai reusit sa fac bradutii si am pus scobitorile cu braduti,



  -sectiune-





16 comentarii:

  1. Toate sunt deosebite....Sarbatori fericite

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Ramona,Sarbatori fericite si voua!!!

      Ștergere
  2. Esti o persoana foarte pozitiva si foarte vesela. Postarile tale, ideiile tale ma incanta de fiecare data. Sarbatori cu bine si un an nou plin de sanatate si prosperitate!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Izi,pentru cuvintele frumoase,deasemeni va dorim si voua Sarbatori fericite in continuare:)!!!

      Ștergere
  3. Mmm, ce bine arata!!!
    Sarbatori fericite alaturi de cei dragi!!! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. foarte interesant arata salata!
    ce-ai pus pe laterale, paine?

    bufnitele alea sunt nostime foc!:)))
    imi place ideea de a face aripi din frunze de leustean [cred ca e].

    frumoase fursecurile, ce glazura ai folosit?

    scobitorile braduti se incadreaza perfect!:)
    globul este.. de sticla?
    am vazut si frunzele de vasc!:D
    toate ornamentele sunt din pasta de zahar?
    folosesti reteta Lissei?
    http://torturilelissei.blogspot.ro/2009/01/pasta-de-zahar.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deci...:)la salata am folosit biscuiti cu roz marin,ideea am vazut-o pe net,daca puneam salata valeriana,arata mult mai bine si se putea si manca,dar ce am gasit eu era prea marunta si nu am mai luat...
      la bufnite este patrunjel:)
      la fursecuri am folosit royal icing(albusuri,zahar pudra si suc de lamaie)
      Iar la tort,am folosit jumatate de glob de plastic,mi-a gasit sotul la un magazin de bricolaj:)unul destul de mare.
      Pentru pasta de zahar,am folosit o alta reteta,m-am uitat si la pasta Lissei dar continea margarina si am cautat alta reteta.Eu am facut cu miere dar nu-mi place,trebuie sa ma uit dupa glucoza.Oricum mi-a iesit bine,fata de alte incercari:)si da toate sunt din pasta de zahar.

      Ștergere
    2. wow, ce frunze mari de patrunjel! aproape cat oul!:)))
      ma gandeam ca e patrunjel, dar am zis ca e imposibil.:)))

      cred ca am facut si eu o data glazura aia [royal icing], ai folosit colorant praf sau lichid? aici nu gasesc deloc colorant praf in magazine.:(

      e interesant globul de plastic.:)

      Ștergere
    3. Da da era destul de mare:)
      Eu colorant am folosit colorant gel,luat de aici http://www.caramellandia.com/categorie-1483/Americolor-soft-gel.aspx,de acolo am comandat si zaharul pudra,dar mi s-a parut scump transportul,am dat 17 euro...

      Ștergere
    4. pe astia ii stii? au produse faine, dar transportul e destul de scump. totusi nu e 17 euro.:)
      http://lumeabasmelor.ro/

      Ștergere
    5. Am intrat pe el acum ceva timp in urma,dar am uitat de el.Mersi de link.:)

      Ștergere
  5. Anca, eram sigura ca mancarea de Craciun pe care o faci e la fel de artistica si ingenioasa ca si restul creatiilor tale.

    RăspundețiȘtergere
  6. deosebit!!!!!!!!!! Imi place la maxim tot ce ai facut:D!!!!! Ai

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...